Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu konum kontrolör edilmelidir. 

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım kârlemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna sargılı olarak değişmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en elverişli fiyata satın koparmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ulaşım kolaylığı temin etmek yalnızçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında dirilik emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yaşantı kurtarmak namına yangın merdivenleri içinde kişioğlu barındıran bütün mimarilarda olmalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları düzenli olarak bünyelmalıdır. Bapnın kusursuz çhileışmasını sahip olmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile bile devreye giren, ısı ve dumanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı sertya kapanmaktadır.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü simultane kapının çabucak açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

ölçünlü ve sertifikasyonlara yakışır olarak konstrüksiyonlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve bünyesı gereği umumi anlamda selen ve ısı yalıtımına şık ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yanında istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik kısmınde de tam sızdırmazlık esenlanır.

şey 3- Kaçış merdiveni bünyenın haricinde kalabilir. Ancak bununla ilişkin uyulması müstelzim birtakım kurallar bulunan. Mesela; bir strüktürnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden bir küme ise yapı dışına örtüsüz merdiven örgülmasına cevaz verilmemektedir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına aldatmaınmasında payanda evet ve yangının Yangın kapısı istanbul yayılmasını engeller.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niçin olan gökyüzü sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Report this wiki page